Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Recupera la lluentor dels cabells després dels dies de platja sense tallar-te’ls

Bellesa26/09/2018

 No, no fa falta tallar-se els cabells per sanejar-los. Aquestes mascaretes casolanes o els millors sèrums han vingut a salvar-te els cabells de les tisores. 

Després que ja hagin passat els nostres mesos preferits de l’any, els cabells agraeixen que no durin més, perquè el sol, el clor de la piscina, la sal del mar, les planxes i arrissadors… Tot això ha castigat molt els nostres cabells i, encara que moltes hauran estat previngudes i els hauran protegit amb esprais amb SPF per als cabells, la majoria ens quedem només en la promesa de cuidar-nos-els aquest estiu.

Tornar a la rutina ja és prou canvi com per haver de tallar-nos  els cabells lleugerament aclarits pel sol, així que toca fer un intensiu reparador i nutritiu per no haver de passar per les tisores del perruquer. Per fer-ho has de treure estones on aplicar-te mascaretes per als cabells i ser fidel al sèrum.

La causa principal per la qual els nostres cabells comencen a estar més secs de l’habitual i perdin la seva lluentor es deu a la pèrdua de queratina natural, per la qual cosa hem de dur a terme una reestructuració i tornar-los aquesta queratina perduda. Algun truc?

I tant, pots fer-te mascaretes casolanes amb base d’alvocat a la qual afegim una cullerada d’oli de germen de blat i una altra cullerada d’oli de jojoba per nodrir bé els cabells. Un cop per setmana, aplica-te-la després de rentar-te els cabells, quan encara estiguin humits, des de meitat del cabell fins a les puntes i els recollim deixant que les propietats actuïn durant 15 minuts. Després toca esbandir amb abundant aigua perquè els cabells no quedin greixosos.

Una altra opció molt coneguda entre les “celebrities” i “influencers” és l’oli de coco. Segur que has sentit parlar dels seus mil i un usos, i no hauríem de fer que els cabells es quedessin sense aprofitar els seus increïbles beneficis. Aplica’n una petita quantitat de la meitat fins a les puntes almenys una hora abans de rentar-te el cap; quan te’l rentis, és important que facis servir aigua calenta per aconseguir eliminar el producte. També pots barrejar, en una ampolla, l’oli de coco amb aigua i fer-lo servir a mode de condicionador sense esclarir-lo després de la dutxa, fet que et permetrà obtenir un extra de lluentor i hidratació.
Finalment, fes que el sèrum sigui el teu millor aliat. Aquest sèrum capil·lar és un cosmètic que conté una gran concentració de potents actius que reparen qualsevol dany en els cabells. Generalment, els apliquem als cabells a la nit i els rentem l’endemà. També te’l pots aplicar durant el dia, sempre en dosis mínimes perquè s’absorbeixi sense problema i no hagis d’esclarir-lo. Aconsegueix el Sérum de Fuerza Cilantro de L’Oréal-Botanicals per a cabells fràgils, amb infusió d’olis de llavors de coriandre, o el dos en un xampú + sèrum antiedat BB7 de Pantene.

Un darrer consell per no haver de tallar-te els cabells després de les vacances serà fer servir un assecador d’ions (com el Fashion 3000 Ionic de Taurus), ja que la seva tecnologia disminueix el temps d’assecada, tanca la cutícula, augmenta la lluentor i disminueix l’electricitat estàtica i l’encrespament i permet que els teus cabells descansin d’eines de pentinat com les planxes o l’arrissador. Encara que sempre és un bon moment per deixar que els cabells s’assequin a l’aire lliure... mentre el temps ho permeti!

Per CC Maremagnum

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top