Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Regals per a germanes bessones

Idees per a regals15/09/2016

Aniversari de bessones?, maldecap doble? Aquí tens un parell d'idees per regalar.

Els germans bessons, com hauràs sentit més d'una vegada, tenen un vincle extremadament estret. De fet, per molt que t'estimis els teus germans, els bessons, potser pel fet de ser iguals, sembla que estan units d'una altra manera molt més particular i gairebé inexplicable.

Avui, per què buscar dos regals perfectes per a un mateix aniversari no et suposi un maldecap, volem proposar-te dos regals per germanes bessones (segons la mena de relació que tinguin). Som-hi! Idees per regalar!

Si els agrada diferenciar-se i fer vida juntes, però cadascuna per la seva banda… Oblida't de peces iguals però amb un segell distintiu! Això és graciós si l'aniversari és el de les teves nebodes de set anys, però a partir de certa edat, per molt que les confonguin, cadascuna tindrà la seva forma de ser i la seva forma de vestir. És una manera de mostrar la seva individualitat. Per això, a l'hora de buscar, et proposem que si es tracta d'algun accessori de moda, siguin completament diferents. Per una, unes sabates i per l'altra, una bossa. Així podran intercanviar-los si els agraden.

Si són inseparables, el millor és que optis per un pla conjunt. Unes sessions de massatge en un bon spa, si són amants dels moments de relax, sempre són un encert. Tot i que, si són dos terratrèmols que no paren ni cinc minuts, què et sembla si els prepares un pla per a tot el dia? Diumenge de brunch a les 12:00, de vermut d'aixeta a partir de les 16:00, sessió de cinema a les 18:00h i sopar al seu restaurant preferit amb tots els seus amics. Un "planazo" que gaudiran cent per cent i que podreu comentar mentre sopeu!

Troba tot el que necessites per fer-los els millors regals aquí:

MODA I COMPLEMENTS

RESTAURACIÓ

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top