Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Si t’agrada navegar, aconsegueix la teva Targeta Regal del Maremagnum

Noticies15/06/2018

Presentem la nova Targeta Regal del Maremàgnum per a aquest estiu, que, a més a més, porta una sorpresa que ve molt de gust. No t’ho perdis!

Aquest any, donem la benvinguda a l’estiu d’una manera molt especial. I és que ara, a més de veure l’espectacular veler Goleta Karya atracat al port, podràs pujar-hi a bord i comprovar com és per dins un dels velers més espectaculars del port de Barcelona.

Vols saber com pots fer-ho?

Doncs és molt senzill, per cada compra d’una Targeta Regal de 25 € o més en el Punt d’Informació, podràs emportar-te una entrada doble per navegar en aquest fabulós veler. Oi que sona bé?

Els viatges tindran una durada d’1 hora, amb passis que començaran a les 12.00 h. Aquests viatges els podràs gaudir fins al 15 de setembre.

Apunta-t’ho, perquè tens des del 19 de juny fins al 19 de juliol (o fins que se n’esgotin les existències), per aconseguir la teva Targeta Regal. No deixis passar aquesta oportunitat i aprofita per fer les teves compres al nostre Centre Comercial i gaudir d’una fantàstica tarda a alta mar.

Pots comprar la Targeta Regal en el Punt d’Informació del Maremagnum. Recorda que el pagament de la targeta l’hauràs de fer amb targeta de crèdit per raons de seguretat i que podràs gastar-la a qualsevol de les botigues del Maremàgnum i llocs en els quals acceptin targetes MasterCard.

Embarca’t amb nosaltres en aquesta nova aventura!

This Card is issued by R. Raphael & Sons plc pursuant to license by Mastercard ® Internactional.
Mastercard® is a registered Trademark as MasterCard® International Incorporated.

Per CC Maremagnum

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top