Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Et presentem l’esport de moda entre les “celebrities”: el CrossFit

Tendències18/04/2018

Les bones temperatures i l’hora de lluir un cos d’escàndol en banyador són ben a prop, així que entrem ja en el compte enrere per posar a punt el nostre cos. Anima’t a seguir l’entrenament de moda entre les celebrities i aquest any sí que et posaràs aquest tros de model que feia temps que guardaves a l’armari.

Segur que has sentit parlar alguna vegada dels múltiples beneficis del CrossFit, una tècnica que garanteix una millora física general, juntament amb un guany de massa muscular i una pèrdua de greix corporal considerable, cosa que el fan un dels entrenaments més efectius que hi ha. Vols un cos d’escàndol? Doncs continua llegint.

Aquesta modalitat esportiva la va crear el gimnasta i entrenador Greg Glassman com un sistema d’entrenament integral i constant de força, basat en moviments variats i funcionals d’alta intensitat. Això es tradueix en unes quantes sèries d’aixecaments de pes, esquats, flexions i treball aeròbic durant 60 minuts seguits, en les quals s’intercala escalfament, força, tècnica i potència.

De beneficis, el CrossFit en té molts. A més d’una perduda considerable de calories, es genera una acceleració del metabolisme, a causa de l’alt ritme de treball en curts períodes de temps als quals se sotmet el cos. Millora la capacitat aeròbica, s’incrementa la resistència, millora l’estil de vida i fomenta la socialització en tractar-se d’una activitat en grup.

El CrossFit és un entrenament funcional molt complet en el qual es treballen tots els músculs del cos. És apte per a qualsevol condició i edat, ja que els seus exercicis poden adaptar-se en funció de les possibilitats de cada persona.

Es basa en l’increment de 10 capacitats físiques: resistència cardiorespiratòria i muscular, força, flexibilitat, potència, velocitat, coordinació, agilitat, equilibri i precisió i s’ha consolidat com una activitat esportiva més als Estats Units que ja compta amb els seus propis Jocs Olímpics, que anualment se celebren a Califòrnia.

I per què aquesta febre pel CrossFit? Doncs perquè els seus exercicis sempre són diferents i estan basats en la vida diària de cadascun de nosaltres, la qual cosa la fa una activitat molt amena i motivadora de practicar.

Vols posar el teu cos a punt per a l’estiu? Doncs localitza la teva botiga preferida en Maremagnum i aconsegueix l’equipació necessària per superar amb èxit les teves primeres classes de CrossFit.

Per Talhara Ruiz

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

932 258 035
  • Adidas on social networks :
View the products Adidas Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 31
  • DECIMAS on social networks :
View the products DECIMAS Our other shops

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top