Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Tips per tenir uns cabells d’escàndol

Bellesa14/11/2018

Et donem els millors tips per aconseguir que els teus cabells els tornin a deixar bocabadats a tots.

A l’hivern ens oblidem de cuidar-nos els cabells amagant-los a sota del barret. Però, de sobte, un dia entres en un local, arriba el moment de treure’t el barret i... l’horror! Tens els cabells fets un desastre. No hi havies pensat, en això, fins que no has vist les cares de pànic que han posat els teus amics que sembla que et diguin: “Amor, què els hi passa, als teus cabells?”. SOS! Has de fer-hi alguna cosa urgentment.

Et donem els millors tips per aconseguir que els teus cabells els tornin a deixar bocabadats a tots.

 • Productes naturals. Tria, sempre que sigui possible, productes naturals per a la cura dels cabells. Avui dia és fàcil trobar-los a molts establiments.
 • Olis per als cabells. De tant en tant, depenent de si tens uns cabells secs o grassos, és recomanable que t’apliquis oli al cuir cabellut (mai a prop de l’arrel) a la nit embolicant-lo amb una tovallola per dormir i al matí te’l rentes amb xampú abundant. Veuràs com els teus cabells recuperen la lluentor! Nosaltres et recomanem el d’argan o el d’ametlles.
 • No t’oblidis de la màscara. Per molta pressa que tinguis als matins, és vital que després del xampú, t’apliquis una màscara hidratant. No cal que esperis gaire temps abans de retirar-la. Pots deixar que faci el seu efecte mentre ensabones i t’esbandeixes la resta del cos. Això sí, tria la màscara i el xampú més adequats a les característiques dels teus cabells.
 • Evita els tints. Mes a mes, amb cada tint, els teus cabells se’n ressenten, es van assecant, trencant, van perdent lluentor i elasticitat. El millor per recuperar uns cabells secs i trencadissos és deixar de tenyir-se durant una llarga temporada. Segur que el teu color natural és preciós i, a més, els cabells blancs estan de moda! Però, si no pots evitar tenyir-te, sempre hi ha opcions menys nocives com els tints naturals, la henna i els productes elaborats amb aquest producte. 
 • Fes-te un massatge al cuir cabellut. Recordes la teva mare raspallant-se durant una estona cada nit? És clar que sí, perquè amb el clàssic raspall es fa un massatge el cuir cabellut. Aquesta acció aconsegueix activar la circulació de la zona i es revitalitzen els cabells tot afavorint que creixin més forts. També pots dedicar una estona a cada rentada a fer-t’hi un massatge amb la punta dels dits.
 • Deixa’t anar els cabells. Portar els cabells recollits els hi va molt malament. Els manté tirants i es trenquen. Especialment, les cues agafades amb una goma.
 • Talla’t els cabells. No, no ens estem contradient. Perquè els cabells creixin més ràpidament i més forts, és aconsellable tallar les puntes cada dues setmanes aproximadament.
 • Alimentació saludable. El menjar també afecta als cabells, la pell i les ungles. Una alimentació pobra en vitamines i minerals t’afeblirà els cabells. Per això és important que adoptis una dieta equilibrada amb gran quantitat de vegetals per sobre de la resta d’aliments.
 • Fes esport. Sí, l’esport és bo fins a per tenir uns cabells macos. Quan fas exercici físic, oxigenes la sang i això afavoreix també el creixement dels cabells.
 • Pren vitamines. Si, malgrat totes aquestes atencions els teus cabells no es recuperen, parla amb el teu metge. Demana-li que et faci una analítica per veure si tens deficiència vitamínica o si necessites algun complement.

Trobaràs els productes per als cabells que s’adaptin millor a tu a les teves botigues habituals. Amb tots aquests consells, d’aquí a ben poc temps, estem segurs que tornaràs a tenir uns cabells enlluernadors.

Per C.C. Maremagnum

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

673 266 052
 • Druni on social networks :
View the products Druni Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

931 99 83 99
 • Lush on social networks :
View the products Lush Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 013 02 97
 • Marco Aldany on social networks :
View the products Marco Aldany Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 34
 • Primor on social networks :
View the products Primor Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top