Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Tres batidos detox para volver a la rutina cargada de energía

Cuinar29/08/2018

Hem descansat aquest estiu, però al mateix temps ens sentim esgotats. Com sabem que necessitaràs una ajuda extra per proporcionar energia i, de pas, desintoxicar el teu cos, et proposem aquestes 3 opcions a cop de liquadora.

Fa més de 5 anys va aparèixer aquesta moda a Los Angeles i, en un tres i no res, ens llancem tots a provar aquest miracle embotellat. Molts diran que simplement va ser una moda i que bàsicament eren sucs. En part tenen raó, però no són tan simples com un suc de taronja o un liquat de pastanaga. Els batuts detox tenen alguns factors, per dir-ho així, que els permeten fer la seva funció detoxificant:

● Entre els ingredients, ha d'haver-hi algun verd ja que la clorofil·la ajuda al transport de l'oxigen a les cèl·lules i ha d'haver-hi més verdures que fruites.

● Almenys un 80% del batut ha de triturar-se en cru, ja que una gran quantitat de nutrients es perd en els processos de cuinat.

● Finalment i més important: has de batre el suc completament, per agilitzar el transport dels nutrients al torrent sanguini, i si és possible ha de ser al moment, no pots fer 2L de suc detox per a 4 dies ja que els nutrients es van perdent.

Coneixent aquestes dades podries buscar una fórmula que encaixi amb el que esperes que aquest batut (que complementa la teva alimentació, no substitueix àpats) t'aporti tot el que necessites: combatre la retenció de líquids, guanyar energia, eliminar greixos…

El famós suc verd

La nutricionista de celebrities com Drew Barrymore o Olivia Wilde, Kimberly Snyder, va donar a conèixer el suc verd estrella que porta enciam llarg, espinacs, poma, pera, plàtan, api i suc de llimona, perfecte per proporcionar energia alhora que ens ajuda a regular els processos de neteja del cos.

El suc detox groc per al cor

Aquest suc basat en tomàquet i fonoll és molt beneficiós per al cor gràcies al seu alt contingut en licopè. Passa per la liquadora dos tomàquets petits, un bulb de fonoll, mig cogombre, una poma vermella i un ramell de julivert per preparar aquest batut detoxificant i immunitzant amb grans beneficis per a la pell.

El batut vermell per als amants del sol

Aquest batut que aporta vitamina C, purifica la pell i ajuda a eliminar els greixos, és la millor opció per a aquells que prefereixen els batuts dolços, ja que necessitaràs 2 remolatxes, mitja magrana, un grapat gran de raïm vermell i el suc de mitja llimona.

Si encara no has provat un batut detox, potser no veus clar això de barrejar plàtan amb api (és molt normal), però el resultat et pot sorprendre i fins i tot enganxar-te i fer que acabis provant noves receptes, tenint en compte sempre que aquests batuts complementen una alimentació sana i mai han de substituir grans àpats. Sempre que vulguis realitzar un pla detox hauràs d'acudir a un especialista que t'aconsegueixi un equilibri dietètic que t'aporti benestar físic i anímic.

Per CC Maremagnum

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top