Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

El vestit d'home no sobra mai

EVÉNEMENTS27/10/2016

Saps que el vestit es pot combinar amb més coses que les sabates? En necessites un per al teu dia a dia!

El vestit, encara que normalment estiguis acostumat a veure'l només per anar a l'oficina, és una de les peces bàsiques que necessites al teu armari, perquè malgrat que normalment es combini amb la camisa, la corbata i les sabates… hi ha d'altres opcions. Vols saber com combinar-lo?

Si el teu vestit és de quadres, perquè ets un noi atrevit i no t'agrada el que és convencional, et recomanen que el combinis amb una samarreta blanca o de color gris clar. De cotó, coll rodó i màniga curta. Li donaràs un toc informal que potser mai t'havies plantejat. Si et bé de gust, pots posar-te la samarreta per dins dels pantalons i en lloc d'utilitzar el cinturó que portes quan vas a treballar, posa-te'n un de més llampant. Un trenat en dos colors, per exemple. Als peus, et recomanem portar unes sabatilles esportives tipus Vans Old Skool, blanques, negres o del color que més t'agradi i que combini amb els quadres del teu vestit. Per rematar l'outfit, unes ulleres de sol d'estil aviador en daurat o bé, unes de pantalla gran quadrades per sobre i més arrodonides per sota de pasta. Si són de carey, molt millor!

Si el teu vestit és gris rata, què et sembla combinar-lo amb un polo blau marí? Potser mai t'havies plantejat aquesta combinació, però pot ser tot un encert si tens un sopar amb amics on has d'anar “arreglat, però informal”. Un rellotge sempre completa un outfit, així que no oblidis posar-te'l aquella nit, igual que el cinturó, encara que aquesta vegada, no has de posar-te el polo per dins! Sempre és més afavoridor per fora! Pels peus, unes Converse de bota blanques o unes nàutiques d'estil esportiu.

T'agraden aquestes idees? Necessites un vestit, mai no sobra!

Per África Barragán

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top