Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Celebra amb el Maremagnum que, de pare, només n’hi ha un!

Noticies05/03/2019

De pare, només n’hi ha un, i, sinó, que t’ho diguin a tu… en aquest dia del pare, volem que ens expliquis les anècdotes que seran impossibles d’oblidar encara que passin els anys.

El nostre pare és el que ens aguanta a les verdes i a les madures, però no podem negar que moltes vegades també som nosaltres els que hem de “aguantar-lo” a ell. Al cap i a la fi, els pares són pares i, en incomptables ocasions, hem sentit vergonya aliena quan n’han fet de les seves.

Al Maremagnum volem que recordis aquests moments amb afecte, ja que són les grans anècdotes que explicaràs en el futur. Perquè superis la vergonya i decideixis riure’t d’aquest moment tan vergonyosa protagonitzat pel teu pare, et portem un altre concurs!

Et presentem Like a Father, aquest cop, les ficades de peus a la galleda del teu pare poden tenir premi.

Entra en el nostre Instagram i busca la gràfica del concurs. No t’oblidis de fer-hi “M’agrada” i d’explicar-nos l’anècdota més vergonyosa que tinguis amb el teu pare. Els dos comentaris més originals s’enduran una Targeta Regal valorada en 150 €!

Ja ho veus, aquest dia tan vergonyós, ara pot tenir premi.

El concurs estarà obert de l’11 al 18 de març.

Recorda’t de comprar-li un detallet al teu pare, encara que de vegades ho passem malament, és la persona que sempre aconsegueix fer-nos somriure.

Vine al Maremagnum a viure el dia del pare!

Per C.C. Maremagnum

Other news

#JustAsk

Responem en 1h De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h. Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top