Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Book your Targeta Regal at Maremagnum !

RESERVA LA TEVA TARGETA REGAL MASTERCARD® AL MAREMAGNUM

Ara ja no tindràs dubtes sobre què regalar en dates assenyalades com ara aniversaris, sants, Nadal o Sant Valentí.

Et recordem que pots adquirir la targeta en el Punt d’Informació situat a la Planta 1 per l’import que tu triïs, des de 10 € fins a 150 € per targeta. Tingues en compte que, per raons de seguretat, el pagament de la Targeta Regal només es pot fer amb targeta de crèdit/dèbit.

Podràs consultar en tot moment el saldo que queda a la teva targeta i els Termes i Condicions aquí així com al núm. de telèfon 91 769 95 33 o en el mateix Punt d’Informació on la vas comprar. El servei de consulta és un servei 100% gratuït.

A la venda... Targeta Regal del Maremagnum!

Consulta’n els termes i les condicions aquí: ES i EN.

Aquesta targeta l’emet Transact Payments Limited d’acord amb una llicència de Mastercard International. Transact Payments Limited està autoritzada i regulada per la Comissió de Serveis Financers de Gibraltar. Mastercard i el seu disseny és una marca registrada de Mastercard International Incorporated.

This card is issued by Transact Payments Limited pursuant to licence by Mastercard International. Transact Payments Limited is authorised and regulated by the Gibraltar Financial Services Commission. Mastercard is a registered trademark and the circles design is a trademark of Mastercard International Incorporated

#JustAsk

Responem en 1h De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h. Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top