Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Your shop of Roba d’home Jack & Jones at Maremagnum shopping mall

Shop visual Jack & Jones

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 221 95 14
  • Jack & Jones on social networks :

Botiga Jack & Jones

Jack & Jones és una reconeguda firma de moda masculina que neix amb el desig de crear una botiga que pugui oferir als homes tot el que necessiten.

Amb el pas del temps s’ha convertit en una de les botigues de referència per a homes joves, amb estil urbà i informal. I avui en pots gaudir al Maremagnum! Jack & Jones té 5 marques, cadascuna amb el seu propi estil: Jack&JonesVintageClothing, Premium by Jack&Jones, Originals by Jack&Jones, Core by Jack&Jones i Jack&Jones Tech.

Com són els homes que es vesteixen a Jack & Jones? Els agrada la roba vintage, els bàsics, el denim, les peces modernes... Però sempre marcant tendència i personalitzant cada look amb les diferents combinacions possibles.

Si ets un home modern i de ciutat, Jack & Jones és la teva botiga al Maremagnum!

 

Jack&Jones cuenta con 5 marcas, cada uno con su propio estilo: Jack&JonesVintageClothing, Premium byJack&Jones, OriginalsbyJack&Jones, Core byJack&Jones, y Jack&JonesTech.

 

¿Cómo son los hombres que visten en Jack&Jones? Les gusta lo vintage, los básicos, el denim, lo ¨moderno¨… Pero siempre marcando tendencia y personalizando cada look con las diferentes combinaciones posibles.

 

Si eres un hombre moderno y de ciudad, ¡Jack&Jones es tu tienda de Maremagnum!

Our other shops

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top