Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Your shop of Salut i Bellesa Yves Rocher at Maremagnum shopping mall

Shop visual Yves Rocher

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h
  • Yves Rocher on social networks :

Botiga Yves Rocher

Botànic, recol·lector, fabricant i distribuïdor, Yves Rocher és l’única marca de cosmètica que controla tot el procés d’elaboració dels seus productes, des de la planta fins a la pell dels seus 30 milions de clients a 90 països, alguns dels quals són aquí, a Maremàgnum.

Aquesta  característica permet, a la marca Yves Rocher, reduir el seu impacte medi ambiental i proposar a cada dona productes de bellesa de qualitat a un preu accessible.

La nostra botiga és un lloc dedicat a la bellesa, un himne a la natura que ens inspira.

Entra i descobreix tota la eficàcia de la Cosmètica Vegetal gràcies als consells experts de les nostres conselleres de Bellesa: tractaments facials, corporals, maquillatge, perfum… una oferta completa de productes per a totes les dones i de totes les edats.

Descobreix també el nostre Centre d’Estètica per a viure una experiència única i directa amb la Cosmètica Vegetal. Els gestos experts de les nostres esteticistes realçaran la teva bellesa.

Vine a descobrir la teva botiga Yves Rocher a Maremàgnum i gaudeix d’avantatges excepcionals al adherir-te al club Yves Rocher de forma gratuïta, ràpida i fàcil.

Deals and News Yves Rocher

Our other shops

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top