Restaurants

Els horaris de l’establiment poden patir modificacions pel que fa al que s’indica en aquesta pàgina. Posa-t’hi en contacte al telèfon que et proporcionem per poder confirmar-los si et fa falta.

La Jijonenca

Si hi ha alguna cosa que caracteritzi La Jijonenca és la tradició, la innovació i la passió en tot el que fan. Fidels als seus orígens, segueixen la mateixa línia que els seus mestres gelaters de tota la vida amb unes dosis de creativitat i innovació.

La Jijonenca és una de les marques més prestigioses de la indústria gelatera amb més de 45 anys donant-se a conèixer per tot el territori nacional, conquistant els paladars més exigents i els cors més nostàlgics d’aquells que gaudeixen recordant els típics carrets de gelats d’altres temps.

La seva característica principal és la combinació de diferents processos industrials i artesanals amb els quals realitzen aquests petits detalls que únicament unes mans artesanes són capaces de fer. La Jijonenca és símbol de tradició, la qual cosa suposa un valor afegit als seus gelats.

Vine i gaudeix d’un gelat artesanal al Maremagnum!

Save Icon selectedSave Icon
la-jijonenca-625

La Jijonenca

open iconObert
hours
OFERTES

Aconsegueix la promoció exclusiva en l'app de Maremagnum & Yo del 10% de descompte en tots els productes. Per utilitzar aquesta oferta cal descarregar l'App Maremàgnum & Yo a https://maremagnum.klepierre.es/loyalty-landing-page

04/12/23 - 31/03/24