Salut i Bellesa

Els horaris de l’establiment poden patir modificacions pel que fa al que s’indica en aquesta pàgina. Posa-t’hi en contacte al telèfon que et proporcionem per poder confirmar-los si et fa falta.

Perfumeria i cosmètica Lush at Maremagnum shopping mall

Lush porta més de 20 anys elaborant cosmètica fresca i feta a mà. Aquesta marca anglesa, amb productes 100 % vegetarians i no assajats en animals, aposta per ingredients naturals de qualitat, moltes vegades de comerç just i innovadores formes d'ús, buscant sempre solucions creatives que tinguin un impacte positiu sobre el planeta.

La botiga Lush Maremagnum és un espai sostenible amb mobles de fusta reciclada i il·luminació LED, plena de productes frescos que inclouen cura facial i corporal, productes pel bany, massatge, perfum i regals, entre d'altres. El seu genial equip, totalment format i amb un ampli coneixement del producte, estarà disposat a ajudar-te en totes les teves consultes, sempre personalitzades.

Lush ofereix a més a més una hidratant corporal, anomenada Charity Pot, els beneficis de la qual van a parar a petites organitzacions que treballen a favor dels drets humans, la protecció animal i el medi ambient.

Vens a conèixer-los a Maremàgnum?

Save Icon selectedSave Icon
lush-696

Lush

close iconTancat
hours

EN VOLS MÉS? TAMBÉ ET POT AGRADAR

Tenim més botigues que pensem que us encantaran, no us ho perdeu!