Moda i Complements

Els horaris de l’establiment poden patir modificacions pel que fa al que s’indica en aquesta pàgina. Posa-t’hi en contacte al telèfon que et proporcionem per poder confirmar-los si et fa falta.

Moda i Complements Superdry at Maremagnum shopping mall

Superdry és una original marca contemporània centrada en productes de qualitat, fusió d'estil vintage nord-americà, art gràfic japonès i moda britànica. Es caracteritza per teixits de qualitat, autèntics rentats vintage, detalls únics, els millors gràfics a mà del món i talls sastre en estils diversos. Aquesta exclusivitat ha aportat a la marca un atractiu únic i seguidors entre famosos de tot el món.

Superdry té una important i creixent presència arreu del món, per mitjà dels 515 punts de venda de la marca a 46 països. Superdry disposa de 139 botigues pròpies al Regne Unit i Europa, 208 botigues amb contracte de llicència o en franquícia, totes menys una fora del Regne Unit i 168 concessions.
La marca anglesa, internacionalment coneguda per la seva capacitat d'innovació i l'estil fresc dels seus dissenys, presenta un espai on prevalen l'excel·lència del disseny i l'original combinació de materials cools amb revestiments vintage en una mateixa posada en escena.

Save Icon selectedSave Icon
superdry-923

Superdry

open iconObert
hours

EN VOLS MÉS? TAMBÉ ET POT AGRADAR

Lacoste
Obert

Tenim més botigues que pensem que us encantaran, no us ho perdeu!