banner-fest-CAT

Arriba el Maremagnum Fest 2021!

El 2 d'octubre torna el Maremagnum Fest, el festival de música a l'aire lliure amb el mar de fons! 
 
 Quatre dels millors representants de la música urbana es reuneixen al Maremagnum Fest per a fer-t'ho passar en gran. 
 
Dos blocs de concerts, cadascun amb un aforament limitat a 500 persones assegudes per garantir la teva seguretat i comoditat durant el festival: 

Bloc 1: 

18:00h - Gabriela Richardson 
 Cantant i compositora catalana de pop electrònic que ha sabut impregnar tot el que fa amb el seu propi estil, on mescla l'hedonisme de la música dance amb un toc de melancolia i l'actitud d'apoderament femení. 
 
 
19:00h – Vic Mirallas 
Jove compositor i cantant que barreja sons urbans amb pop, electrònica i fins i tot jazz. Té influències clares d'artistes com James Blake, Tom Misch, Jamie Cullum, John Mayer o Jacob Collier, entre molts d’altres.  
 
Bloc 2: 
 
21:00h – Chico Blanco 
Chico Blanco recupera gèneres com el house dels 90, el techno de UK garage per creuar-los amb l'ADN de la música urbana actual. Les seves lletres reflecteixen l'esperit d'una generació que només vol "ballar sota la llum de discoteca" com a fuita al món gairebé distòpic en el qual vivim. 
 
22:00h – Rojuu 
Un adolescent barceloní que ha posat potes enlaire la incipient escena sad-trap amb una mica més d'una desena de llançaments. Ho ha fet, a més, des de la més rabiosa independència i quan la majoria d'edat era una projecció de futur encara llunyana en l'horitzó. 
 
Com pots aconseguir la teva entrada gratuïta? 
 
Maremagnum Fest és totalment gratuït. Només has de descarregar l'app MAREMAGNUM & YO a partir del 21 de setembre des de Google Play o Apple Store.

Les entrades i polseres per assistir es lliuraran en el punt d'informació del centre comercial els dies:

1 d'octubre, entre les 15.00 i 21.00 h 
2 d'octubre, entre les 10.00 i 21.00 h (les entrades es poden recollir fins a 15 minuts abans del concert, després quedaran alliberades)