Huella Co2_web banner

A Maremagnum compensem el 100% del CO₂ que produïm

Per quart any consecutiu el Ministeri de Transició Ecològica ens ha atorgat el certificat de compensació de petjada de carboni.

L'obtenció del certificat de compensació de petjada de carboni es concedeix només a aquelles entitats que redueixen les seves emissions de gasos d'efecte d'hivernacle i que posen en marxa projectes d'absorció COi compensen la seva petjada de carboni. En aquest sentit, els Centres Comercials de Klépierre a Espanya són pioners en compensar el 100% de la seva petjada de carboni.

A més de Maremagnum, també han obtingut el certificat cinc centres comercials més del grup: Nueva Condomina (Múrcia), Meridiano (Tenerife), Plenilunio (Madrid), La Gavia (Madrid), Príncipe Pío (Madrid), així com les oficines centrals de gestió ubicades a Madrid.

El nostre compromís de descarbonització es duu a terme apostant per l'eficiència energètica, incrementant l'estalvi dels recursos i compensant les emissions a través de projectes d'absorció de diòxid de carboni, com la repoblació forestal d'una zona de San Martín del Pimpollar a Àvila de la mà de l'empresa Bosques Sostenibles.