Webpost Maremagnum

Viu la il·lusió de Nadal a Maremagnum!

Nadal arriba a Maremagnum

La màgia de Nadal arriba a Maremagnum amb moltes sorpreses i un gran ventall de tallers per gaudir amb tota la família d’aquestes festes tan especials. Estaran el Pare Noel i Sa Majestat el Rei Baltasar, a més de tallers de guarniments amb materials reciclats.

Entrega la carta al Pare Noel

Del 17 al 23 de desembre de 16.00 h a 20.00 h.

Durant aquestes dates, el Pare Noel rebrà tots els nens i nenes al nostre Centre Comercial. Podreu fer-vos fotos amb ell i entregar les vostres cartes amb tots els desitjos de Nadal.

Tallers infantils

Del 17 al 23 de desembre de 16.00 h a 20.00 h.

També hem preparat diferents tallers vinculats al mar i a la sostenibilitat per als més petits de la casa. Podreu gaudir creant estels per a l’arbre de Nadal mentre busqueu similituds entre el món marí i terrestre, fer ninots de neu o realitzar arbres de Nadal sostenibles.

Entrega la carta al Rei Baltasar

Del 26 al 30 de desembre de 16.00 h a 20.00 h.

Aquest any comptarem amb la visita del Rei Baltasar i el seu Patge Reial, per tant, podreu entregar-li, personalment, les vostres cartes.

Totes les activitats són gratuïtes i exclusives per als membres de l’aplicació MAREMAGNUM&YO. Si encara no sou membres, podeu descarregar-vos l’APP en versió Android o iOS.

Us ho perdreu?