Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Cuida els teus cabells per mantenir-los sans a l’estiu

Bellesa25/07/2018

L’estiu és una de les estacions de l’any que més adeptes té, però també és la que més castiga els nostres cabells. Segueix aquests senzills trucs per evitar la sequedat i la deshidratació dels cabells, tan pròpies d’aquestes dates.

I és que amb l’arribada de la calor augmenten les exposicions solars i els banys al mar i a la piscina fan que els teus cabells se’n ressentin, fet que els provoca conseqüències molt negatives. Així que, si no vols que al final de l’estiu els teus cabells es vegin secs, sense lluentor, crespats o amb les puntes danyades, segueix els nostres consells i, llueix cabellera!

- El primer que has de tenir clar és que una bona hidratació és la base per a uns cabells bonics. Som en una època de l’any en la qual el sol, el clor i el salnitre del mar fan de les seves i ens ressequen els cabells. Però per evitar aquest efecte negatiu el més recomanable és l’ús de tractaments hidratants abans de l’exposició solar. Fes servir una màscara capil·lar des del mig fins a les puntes just abans d’anar a la platja i deixa-la actuar durant tot el dia, si és possible. Això farà una pel·lícula protectora alhora que hidratant en els cabells.

- Fes servir, també, un xampú hidratant i la teva màscara capil·lar com habitualment, deixant-la actuar durant uns quants minuts abans d’aclarir perquè penetrin bé tots els principis actius. I reserva l’aigua freda per a l’últim esclarit pels múltiples beneficis que aporta als cabells i al cuir cabellut, ja que millora la circulació sanguínia i aportarà un extra de lluentor a la teva cabellera.

- Mira d’evitar, en la mesura del possible, l’ús d’assecadors i planxes per als cabells, ja que només aconseguiran assecar-los més. Aquesta època és perfecta perquè els cabells s’assequin a l’aire. Si no tens cap més remei, et recomanem que ho facis a una temperatura mitjana i amb l’aplicació prèvia d’un protector tèrmic.

- Si fa servir protector solar per a la pell, per què no fer-ho també per als cabells? A Primor de Maremagnum podràs trobar tot tipus de protectors solars que et protegiran els cabells contra dels raigs UVA, a més d’hidratar-los i aportar-los lluentor.

- I a la nit, res millor que lluir el cabells ben cuidats amb unes boniques i naturals ones surferes, que són tendència total pel que fa a styling. Vols aprendre a fer-les? Pots crear aquest efecte a través d’un monyo o una trena als cabells amb els cabells secs però lleugerament humits. També pots anar donant la forma d’ones als teus cabells i fixant-les amb un esprai efecte beach a força d’aigua amb sal.

No t’ho pensis més i vine a Maremagnum a aconseguir tot el que et faci falta per lluir cabells aquest estiu a la platja.

Per Talhara Ruiz

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 34
  • Primor on social networks :
View the products Primor Our other shops

Other news

#JustAsk

esponem en 1h dilluns a divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top