MAREMAGNUM AMB LES FAMÍLIES

VINE A CELEBRAR AMB NOSALTRES EL DIA DE LES FAMÍLIES NOMBROSES

El proper 20 d'abril celebrem el Dia de les Famílies Nombroses a Maremagnum de la mà de FANOC – Associació de Famílies nombroses de Catalunya. Tu i la teva família no hi podeu faltar perquè hem preparat un munt de sorpreses i descomptes com aquests:


👨🎤 Taller gratuït de pintacares de 10.30 a 18.00 h al costat del Punt d'Atenció al Client.


🚘 1 hora de pàrquing gratis per família, acreditant-se al Punt d'Atenció al Client. (fins a fi d'existències). 


🎁 20€ en una targeta regal per compres superiors a 100€ (fins a fi d'existències). Podràs recollir-lo al Punt d’Atenció al Client. 


🤩 Claires oferirà un descompte del 15% en compres superiors a 25€. Que podràs recollir al seu local (Planta 0, al costat de Subway).


🍔 McDonald's regalarà 100 motxilles de Coca Cola a les 100 primeres famílies nombroses que comprin un McMenú BIG MAC, POLLASTRE, PEIX o EXTREME (una per família). Podràs recollir-lo al local (Planta 0, al costat de Taco Bell). 


🌮 Tacobell donarà vals gratuïts per a 1 taco, fins a 3 vals per família! (fins a fi d'existències). Podràs recollir-lo al Punt d’Atenció al Client (Planta 0, al costat de McDonald´s) 


🧸 Juguettos oferirà un 20% de descompte al seu local. Que podràs recollir al seu local (Planta 0, al costat de CasaMovil). 


🍩 Dunkin Donuts tindrà un 20% de descompte al seu local. Que podràs recollir al seu local (planta 1, al costat de Mango). 


🍭 Dulce Colorín oferirà un 30% de descompte, recull el teu codi al Punt d’Atenció al Client. 


🐠 A l'Aquarium, a més del seu 20% de descompte habitual, regalaran xapes amb taurons per als més petits i tindran un 10% de descompte a cafeteria i botiga. Podràs adquirir-lo al costat del Punt d’Atenció al Client. 


🎠 2x1 a les atraccions jumping i carrusel, compra una entrada i et regalem l'altra! Podràs adquirir-la a les atraccions. 


Us esperem!