Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

El Maremagnum Fest torna al nostre centre comercial!

Noticies20/05/2019

Una nova edició del ja tradicional Maremagnum Fest t’espera... te’l perdràs?

La música i el bon ambient arriben un any més al nostre centre comercial per fer gaudir els amants dels festivals. El Maremangum Fest ja s’està convertint en un dels clàssics de l’estiu barceloní i aquest any arriba carregat de novetats que no et pots perdre.

Quan? Els 15 i 16 de juny vinents, a la plaça Exterior del nostre centre comercial t’estan esperant el millor indie, electrònica i pop. Una mescla musical per a tots els públics, que farà d’aquesta edició un festival inoblidable.

Què t’hi espera, al Maremagnum Fest? A més a més de bona música, també hi trobaràs els millors plats internacionals. En el moment de recarregar forces, trobareu les millors “food trucks” amb els millors plats de diferents cuines.

No t’ho perdis! 15 i 16 de juny, de 12.00 a 21.30 h, t’estarem esperant per gaudir d’una edició inoblidable del Maremagnum Fest.

Estigues molt atent a les nostres xarxes i al nostre web, perquè molt aviat començarem a desvelar als artistes que assistiran a aquesta edició del Maremagnum Fest.

Per C.C. Maremagnum

Useful information

When ?

15 i 16 de juny 

Who ?

For all

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top