Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Els millors artistes arriben al Maremagnum Fest!

Noticies20/05/2019

El bon ambient està garantit en aquesta nova edició del Maremagnum Fest, el sol i la música faran d’aquest festival un esdeveniment inoblidable.

Per això no volem que et perdis res de tot el que t’hi espera els propers 15 i 16 de juny. Apunta-ho tot!

Aquest any, volem que gaudeixis al màxim de la millor música indie, electrònica i pop, per fer-ho comptarem amb artistes com:

Ramon Mirabet, amb el seu nou èxit, “Begin Again”, arriba fins a l’epicentre del rock i et farà ballar fins que no puguis més. Els seus ritmes i lletres estan escrits des de l’amor i des d’una ràbia positiva, que deixa clar que tornar a començar no és fer un pas enrere. Hi serà el dissabte 15 a partir de les 20.30 h.

Els artistes Mavica, Jana Sirés i Intana no podien faltar en aquesta edició del Maremagnum Fest.

Mavica explota tota la seva creativitat en el seu primer disc, “Gone”, explicant les etapes que ha travessat al llarg de la seva carrera musical i dels seus viatges: Madrid, Cartagena, Londres… estem segurs que no defraudarà. Hi serà el diumenge 16 a partir de les 18.00 h.

Intana arriba amb el seu nou disc, “A plan for us”, i un pop molt més càlid i sòlid que el seu anterior treball. Amb 7 cançons en anglès i 4 en català, no deixarà ningú indiferent. També hi serà el 16 a partir de les 19.00 h.

Amb Jana Sirés arriba una cascada d’olors, sons i emocions. El seu primer àlbum promet ser una mescla d’estils i influències des del més pop fins al més pur folk. Hi serà el 15 a partir de les 18.00 h.

Mishima i Paula Valls s’uneixen al cartell del Maremagnum Fest, perquè la festa continuï ben amunt.

Mishima presentarà el seu últim disc, Ara i res, després de conquistar escenaris com el del Primavera Sound o del SummerStage de Nova York. El quintet barceloní no perd la seva essència mostrant el seu costat més romàntic i íntim. Hi serà per tancar l’esdeveniment el 16 a partir de les 20.30 h.

Paula Valls arriba a l’escenari del Maremagnum Fest per presentar el seu primer treball de llarga durada, “I AM”. En aquest àlbum s’atreveix a parlar per primera vegada de les seves vivències pròpies i d’experiències recents, serà un autèntic espectacle. Hi serà el dissabte 15 a partir de les 19.00 h.

A més a més, l’emissora Ràdio Flaixbac hi serà tots dos dies de 12.00 a 18.00 h per anar escalfant l’ambient.

Com veus, ens esperen dos dies de música espectaculars, t’ho perdràs?

T’esperem al Maremagnum Fest!

 

Per C.C. Maremagnum

Useful information

When ?

15 i 16 de juny

Who ?

For all

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top