Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Maquillatge waterproof

Tendències28/07/2016

Si ets de les que van perfectes a la piscina o la platja, hem de dir-te que el millor és tenir al  necesser maquillatge a prova de cabussons.

Si ets de les que van perfectes a la piscina o la platja, hem de dir-te que el millor és tenir al  neceser maquillatge a prova de cabussons. Perquè, a qui li agrada sortir de l'aigua amb els ulls como un ós panda? Certament, a ningú.

Si estaves pensant en aquella reunió amb amics a la piscina que comença a les 12 i s'allarga fins a l'hora de sopar, i que de fet, pot acabar en copes i pool party mentre el cos aguanti, et recomanem:

  • Una bona crema facial. Normalment les cremes amb protecció 50 solen ser resistents a l'aigua, però és convenient aplicar-les després de cada bany i, sobretot, si has d'estar hores i hores exposada al sol.
  • Un rímel waterproof o una màscara de pestanyes waterproof per aplicar sobre el teu rímel habitual. No queda bé portar les ulleres tacades i molt menys netejar-te després de cada cabussó. Millor despreocupar-se i poder sortir i entrar de l'aigua amb la cara perfecta.
  • Un pintallavis resistent. A l'estiu, quan ja estàs bronzejada, no hi ha res que quedi millor que uns llavis en un to rosa xiclet, vermell o coral i, perquè no utilitzar-lo a la pool party? Si ets fan dels llavis pintats, aquest és el teu producte estrella.
  • Una ratlla de l'ull inamovible. Són moltes les marques de cosmètics que han tret la seva línia waterproof per a ulls. I el cert és que ve bé per a qualsevol ocasió, fins i tot per a sortir de festa.
  • Un coloret resistent a l'aigua i a la suor. Creies que no existia? Doncs t'equivocaves.  Si t'estimes més anar senzilla, quina manera millor de maquillar-se que aplicant una mica de coloret i rímel. Aniràs perfecta!

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

673 266 052
  • Druni on social networks :
View the products Druni Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

654 319 337
  • Flormar on social networks :
View the products Flormar Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 22 h

Contact

93 225 81 34
  • Primor on social networks :
View the products Primor Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top