Download your mall free mobile app Maremagnum ? Fes clic aquí

Pantalons per l'estiu

Tendències29/07/2016

Encara que els pantalons que més et poses són  aquells texans que t'estimes tant, aquest estiu aquests tres models de pantalons aconseguiran enderrocar els eterns texans.

Els pantalons que més utilitzem durant tot l'any són aquells texans que ens estimem tant. Però, no creus que es mereixen un descans? Sabem com n'és de complicat trobar els pantalons perfectes, encara que al final la qüestió és posar-se a buscar fins a trobar-los, i ara és un bon moment, tenint en compte que continuen les rebaixes.

A més a més, a l'estiu és molt més senzill trobar aquells pantalons que es convertiran en una segona pell. Per què? Bàsicament perquè les teles són més lleugeres, els talls són més afavoridors, i per tant, molt més còmodes. Per això et presentem tres models que no poden  faltar al teu armari. Potser es converteixin en els teus nous aliats 24/7 i li prenguin el lloc als teus texans!

Els primers i indispensables són els pantalons de tir alt tipus culotte. Encara que l'any passat quan varen aparèixer a les botigues eres una mica reticent i pensaves que aquest tall era horrible, aquest any segurament en tinguis 3 o 4 al teu armari. I si no és així, ja trigues massa en anar a buscar-ne uns. Són perfectes en un to blau tinta, mostassa o fins i tot negres.

Els segons en convertir-se en objecte de desig, els pantalons efecte pijama. Entenem que anar a Oysho o a Women Secret i comprar un conjunt que després portaràs pel carrer és xocant, però certament són l'última moda. Els seus teixits vaporosos i aquest efecte efortless chic, els converteixen en la peça estrella per a les nits de xiringuito en parella o amics.

Els tercers, però, no per això en discòrdia, els mítics pantalons fluids amb llaçada. Els trobaràs a gairebé totes les botigues perquè no passen de moda i a més, et treuen d'un compromís si saps de quin color comprar-los. Et proposem que els busquis en verd kaki o granat.

Per África Barragán

Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 85 82
  • Bershka on social networks :
View the products Bershka Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h 

Contact

93 225 80 55
  • Mango on social networks :
View the products Mango Our other shops
Mostra al plànol

Horaris d’obertura

De 10 a 21 h

Contact

93 225 85 66
  • Stradivarius on social networks :
View the products Stradivarius Our other shops

Other news

#JustAsk

Responem en 1h
De dilluns a dijous de 9-14h i de 16-19h
Divendres de 9-15h

Ask your question
Horaris d’obertura
Obert de dilluns a diumenge de
10:00 a 21:00 hores

Phone : (+34) 932 25 81 00
> Posa't en contacte amb nosaltres

Top