Moda i Complements

Els horaris de l’establiment poden patir modificacions pel que fa al que s’indica en aquesta pàgina. Posa-t’hi en contacte al telèfon que et proporcionem per poder confirmar-los si et fa falta.

Esports i lleure Adidas at Maremagnum shopping mall

Quina és una de les teves marques favorites? Òbviament, no pot ser altra que Adidas. I és que la botiga de calçat, roba esportiva i altres productes relacionats amb l’esport i la moda creada el 1949 ha estat un referent durant moltes èpoques. On podria estar sinó és al Centre Comercial Maremàgnum?

Ara no hauràs de donar voltes per trobar aquella peça d’Adidas o calçat esportiu que t’agrada tant. Ja no tens excusa, seguir marcant tendència a l’hora de fer esport és possible gràcies al Centre Comercial Maremàgnum!

Entra a la nostra botiga oficial Adidas. Hi trobaràs l’estil perfecte per estar al dia amb les últimes tendències i la més alta tecnologia en calçat, accessoris i col·leccions per completar els teus looks més casuals i esportius.

La qualitat d’Adidas és immillorable i tens tota mena de roba esportiva per escollir. Ni el mateix Yohan Blake podrà guanyar-te la cursa!

Què esperes per formar part de la família Adidas?

Save Icon selectedSave Icon
adidas-345

Adidas

close iconTancat
hours

EN VOLS MÉS? TAMBÉ ET POT AGRADAR

Superdry
Tancat

Tenim més botigues que pensem que us encantaran, no us ho perdeu!