cabecera

Un nou Maremagnum

Ben aviat…

Hi ha un nou maremàgnum per a tu. Reformem Maremagnum perquè el 2024 puguis gaudir d'un centre ple de novetats, més ampli, amb més ofertes, amb millors serveis i més accessible per a tothom. Tot per continuar sent el millor destí de shopping, gastronomia i lleure de Barcelona. I perquè ho tinguis tot a tocar del mar els 365 dies a l'any.

 

 

Més gastronomia

A partir del 5 de juliol, Time Out Market Barcelona obrirà les portes a Maremagnum, el primer d'Espanya, i oferirà més de 5.000 m² d'espai dedicat a la gastronomia, obert 364 dies a l'any des de les 10 del matí fins a mitjanit. Aquest mercat, que ja té seus a Lisboa, Miami i Nova York, reunirà en un sol lloc les millors cuines de Barcelona, destacades cocteleries i un dels millors cafès de la ciutat.

 

Xefs destacats

Entre les 15 cuines, es podrà gaudir dels plats de coneguts xefs amb estrelles Michelin com Jordi Artal, Fran López, i Antonio Sáez. A més, hi haurà opcions de marisc, tapes, cuina catalana, pizzes, hamburgueses, sushi, graella, arrossos i més.

 

Altres especialitats

Time Out Market Barcelona també comptarà amb la segona botiga de Colmado Múrria en 126 anys, la cocteleria Paradiso de Giacomo Giannotti, i un dels millors cafès de la ciutat, servit per Café de Indias, juntament amb la xocolateria Bubó.


 

Obrim nous espais

Courir, Hawkers, Lovisa, Mango i Oassis Natural Cooking s’uneixen a la família

 

Més espais

 

 

Entre les novetats del centre destaca la nova escala mecànica que connecta directament amb el segon pis, de manera que millorem l'accessibilitat al nostre centre per a qualsevol usuari, i l'ampliació del córner de la zona nord on podeu trobar JD Sports i Adidas amb una mida de 670 m2, per augmentar la zona comercial.

 

 

Més compres

Ampliem Stradivarius, Pull&Bear, Berskha i Lefties:

 

 

Més sostenible

El nou Maremagnum és un projecte 100% sostenible amb què hem comptat amb l'ajuda de Construcia. Una empresa que està certificada amb ISO 20400 de compres sostenibles, gràcies als seus projectes, sempre respectuosos amb el medi ambient.

Per això s'ha promogut l'ús de materials locals, com ara el morter de LAFAC, maó de Tejala, bloc de formigó de ROAR, i l'ús de materials reciclats que són presents a l'acer usat, la coberta deck i el mur cortina, entre altres.

També hem fet servir materials en la impermeabilització amb baix contingut en volàtils i material reciclat, com ara els productes de DANOSA, una companyia especialista en solucions integrals per a la construcció sostenible.


 D'altra banda, utilitzem productes certificats Cradle to Cradle, com les plaques de guix laminat de Knauf. Aquesta certificació neix amb l'objectiu de reestructurar la indústria i l'arquitectura utilitzant com a model l'equilibri dels ecosistemes naturals.

Una de les nostres moltes pràctiques de reciclatge i manteniment sostenible és que les runes generades s'envien a través de gestors de residus a plantes de reciclatge de manera que no es generin tones de materials que generin un impacte negatiu.

Per nosaltres, contribuir al vostre benestar i al del planeta és clau, per això ens hem sumat a la campanya internacional Cool3, que impulsa la plantació d'un arbre per cada 100 m² de làmines RENOLIT ALKORPLAN Bright instal·lades.

Per tant, gràcies a la instal·lació de 2.400 m² d'aquestes làmines impermeables a la coberta, no només hem reduït el nostre consum d'energia sinó que, a més, hem contribuït a la plantació de 24 arbres compensant l'emissió de 8.280 kg de CO² a l'atmosfera .


A més a més…

El nou Maremagnum estrena una coberta de làmines sostenibles que permetrà reduir l'energia necessària per a la climatització del centre, cosa que contribuirà a reduir les emissions de CO2 del centre. A més, durant la instal·lació s'han compensat l'emissió de 8.280 kg de CO2 a l'atmosfera. A més, tota la remodelació segueix criteris de sostenibilitat, reciclant el 100% dels vidres i més del 80% dels residus que s'estan produint.