Moda i Complements

Els horaris de l'establiment poden patir modificacions pel que fa al que s'indica en aquesta pàgina. Si us plau posa't en contacte amb ells al telèfon que et proporcionem per poder confirmar-los si ho necessites.

Antony Morato

Aquest Projecte de Disseny de Moda Contemporània té les seves arrels a la cultura i l'estil italians, i té els ulls posats a la recerca de noves idees i tendències. 

Les seves peces distintives satisfan les necessitats de la moda durant tot el dia per a consumidors exigents que insisteixen en l'originalitat i l'estil. Antony Morato té un model de negoci amb àmplia vocació a la internacionalització. Al llarg dels anys, la barreja explosiva de contingut de moda i accessibilitat ens ha permès ingressar a més de 60 països, diferents en cultura i història. L'emoció i energia empresarial que desenvolupa són els nostres companys diaris. 

El projecte Antony Morato se centra en un canvi fonamental que ha afectat el mercat de la moda durant els darrers anys: la necessitat d'adaptar-se a un “home nou”.


Save Icon selectedSave Icon
Antony Morato

Antony Morato

open iconObert
hours

EN VOLS MÉS? TAMBÉ ET POT AGRADAR

Tenim més botigues que pensem que us encantaran, no us ho perdeu!