Moda i Complements

Els horaris de l’establiment poden patir modificacions pel que fa al que s’indica en aquesta pàgina. Posa-t’hi en contacte al telèfon que et proporcionem per poder confirmar-los si et fa falta.

Roba de dona Lacoste at Maremagnum shopping mall

Què penses quan sents la paraula Lacoste? Efectivament, és la firma de renom que té el cocodril per emblema. Totes les firmes tenen una història al darrere i la seva es remunta al 1923, quan René Lacoste va fer una aposta amb el capità de l’equip de França de la Copa Davis, Allan H. Muhr, que li va prometre una maleta de pell de cocodril si guanyava un partit important per a l’equip.

Aquest episodi va ser objecte d’un article del Boston Evening Transcript, en què el periodista anomenava per primera vegada René Lacoste "el Cocodril”. El públic americà de seguida es va quedar amb aquest sobrenom, que reflectia la tenacitat que demostrava a les pistes de tennis, perquè mai no donava per perduda una pilota. Aleshores el seu amic, l’il·lustrador Robert George, li va dissenyar un cocodril que van brodar al blazer que portava a la pista. I així va ser com va néixer una gran firma de moda.

Més de 90 anys després de ser creada, Lacoste s’ha convertit en una marca “estil de vida” que combina elegància i informalitat i que actualment s’expressa a través d’una extensa col·lecció de peces de roba per a home, dona i nen, que inclou calçat, perfums, marroquineria, ulleres, cinturons, rellotges.

Lacoste és molt més que tot això. És un estil de vida.

Save Icon selectedSave Icon
Lacoste

Lacoste

open iconObert
hours

EN VOLS MÉS? TAMBÉ ET POT AGRADAR

Lefties
Obert
Pandora
Obert

Tenim més botigues que pensem que us encantaran, no us ho perdeu!