Restaurants

TANCAT PER REFORMES Aquest establiment es troba tancat per reformes amb l'objectiu de millorar les instal·lacions i oferir un millor servei. Molt aviat indicarem la seva data d'obertura. Els horaris de l'establiment poden sofrir modificacions respecte al que s'indica en aquesta pàgina. Si us plau, posa't en contacte amb ells al telèfon que et proporcionem per a poder confirmar-los si els necessites.

 

Starbucks Coffee

El 1971, al mercat de Pike Place a Seattle, obre les seves portes la primera botiga Starbucks, fundada per Howard Shultz. El seu nom deriva de la mítica novel·la Mobby Dick,de Herman Melville, que evocava l’aspecte romàntic del mar i la tradició marinera. Starbucks era el nom perfecte per a una botiga que importava els cafès més refinats del món per a la gent de Seattle, tal com ho feien els antics comerciants de cafè.

Les cafeteries Starbucks s’han convertit en punts de referència per als amants del cafè d’arreu del món. Però, per què insisteixen a venir a Starbucks? Perquè saben que hi rebran un servei genuí, que hi trobaran un ambient acollidor i que els prepararan una magnífica tassa de cafè torrat preparat amb cura per mans expertes.

Les persones vénen a Starbucks a xerrar, a reunir-se o a treballar.

Assaboreix un dels millors cafès del món al centre comercial Maremagnum!

Save Icon selectedSave Icon
starbucks-coffee-488

Starbucks Coffee

close iconTancat
hours