Restaurants

Els horaris de l’establiment poden patir modificacions pel que fa al que s’indica en aquesta pàgina. Posa-t’hi en contacte al telèfon que et proporcionem per poder confirmar-los si et fa falta.

Tapa Tapa

Tapes fetes al moment, així es defineix Tapa Tapa. És el lloc perfecte del Centre Comercial Maremagnum per als amants de les petites tapes gastronòmiques, barquetes, arrossos i platets. Si, a més a més, ho acompanyes amb autèntiques canyes alemanyes o amb un bon vi, convertiràs el Tapa Tapa en el teu restaurant preferit.

Sorprèn per les més de 50 tapes que inclouen, des de les més clàssiques, fins a les més singulars i atrevides. D'altra banda, també pots triar entre la seva gran varietat d’amanides, hamburgueses i entrepans. Completen la carta les tapes del mar, com el tataki de tonyina vermella, les petxines o les gambes de Huelva a la planxa.

Tapa Tapa és un espai del Centre Comercial Maremagnum trendy i multicultural, amb un toc vintage que aconsegueix crear un ambient molt acollidor en què podràs anar tant a esmorzar com de tapes amb els amics.

Save Icon selectedSave Icon

Tapa Tapa

open iconObert
hours
OFERTES

Aconsegueix la promoció exclusiva a l'app de Maremagnum & Yo del 10% a Carta de Diumenge a Dijous a partir de les 20:00h. Per utilitzar aquesta oferta cal descarregar l'App Maremàgnum & Yo a https://maremagnum.klepierre.es/loyalty-landing-page

04/01/24 - 31/12/24