TORNAR
1920x580_dtm_spring_eventFINAL

TORNA EL DOWNTOWN MARKET! 

icon

Moda, Música i Gastronomia

T'esperem els pròxims 2 i 3 d'abril a l'edició de primavera del Downtown Market Barcelona, l'únic urban market gratuït de la ciutat que et permet gaudir d’un cap de setmana ple de moda, música, gastronomia i activitats infantils... Diversió per a tota la família. 

Vine i coneix la proposta de marques sostenibles i joves dissenyadors com Happy Belly Barcelona i els seus haramakis i turbants; Laucrame i els seus productes de macramé amb què vol transmetre creativitat i decoració; Madame Melon, una marca de moda sostenible que treballa amb artesans de tot el món per a confeccionar peces ètiques d'accessoris i joieria; The Cotton Blue porta les seves estovalles, tovallons elegants i funcionals de cotó i lli; i moltes més marques com Basea, Bramalas, Letuca Bijoux, Beima Jewellery, Hueso Colorado Estudio, The Milky Way i Numa Boa.  

Comptarem també amb una oferta gastronòmica, en format foodtruck, capaç de satisfer tots els gustos: Popeye, La Fábrica, Piccola di Sandro, Indi Foodtrucks i Café Chrome.  

La canalla també s’ho passarà molt bé! Per als més menuts de la casa hem preparat dos tallers amb el mar Mediterrani com a protagonista: 

El primer taller, Immersió oceanogràfica simulada a 400 metres de profunditat, els convertirà en autèntics exploradors marins. Al segon taller, Upcycling, aprendran a convertir ampolles de plàstic en testos per a plantar el seu propi hort urbà i emportar-se el cultiu a casa.  

I molt més! Hi haurà jocs de reciclatge i coneixement del nostre entorn marí i un taller de lectura amb recollida de llibres inclosa!  

A més, podràs contemplar les meravelloses vistes al Port de Barcelona amb música en directe:  

Dissabte, 2 d'abril

12:30 a 14:00
Pete  Dayton, Country, Folk, Rock, Rythm & Blues 

17:30 a 20:30 
DJ Sergi Shine al costat del percussionista Julio Paredes, sons afro, llatins i blues
 
 
Diumenge 3 d'abril 

12:30 a 14:00 
DJ Daniella Electro Swing, swing barrejat amb música més contemporània.

17:00 a 18:30 
8 Feet Band, versions dels grans èxits, que barregen els sons de la guitarra elèctrica, caixó i trompeta, entre altres instruments.  

19:00 a 20:30 
Ismael González i el guitarrista Jaume Llauradó tancaran la tarda amb el seu pop contemporani.