TORNAR

Viu Sant Jordi a Maremagnum!

Activitats infantils a Maremagnum

Cada diumenge de maig

Si hi ha una cosa que tenim clara a Maremagnum és la importància de passar temps de qualitat amb la família.

 

Per això, durant el mes de maig podràs gaudir d'espectacles infantils cada diumenge al nostre centre comercial.

 

DIUMENGE 2 DE MAIG A les 17:30H

Ens visitarà la Perla Papanatas, la pallassa més famosa que ve del circ de les llaminadures perquè nens i nenes gaudeixin d'una tarda de màgia i diversió. Quan agafa la seva maleta màgica, aconsegueix sorprendre a tot el seu públic!

 

DIUMENGE 9 DE MAIG A les 17:30H

Arriba a Maremagnum l'espectacle XUP-XUP! Es tracta d'una activitat teatral educativa en la qual, a través de l'humor, el clown, la música i els jocs en equip, els nens gaudiran i aprendran nous consells sobre la salut i la cura del medi ambient.

 

DIUMENGE 16 DE MAIG A les 17:30H

L'il·lusionista KOKO vindrà a Maremagnum per deixar a nens i adults sense paraules! Un xou màgic i divertit en el qual, sens dubte, viuràs una experiència inoblidable.DIUMENGE 23 DE MAIG A les 17:30H

És l'hora de participar AL GRAN CONCURS! Un xou de clown en el que tu ets el protagonista. A través de l'elecció d'unes cartes plenes de reptes, es desenvolupa aquest entretingut espectacle. Els participants hauran de superar diferents proves que els portaran fins al súper premi final. T'atreveixes a participar? T'encantarà!DIUMENGE 30DE MAIG A les 17:30H


Viatgem al món de les marionetes amb XOU TITELLES! Una història plena de màgia que captivarà als més petits i els portarà a conèixer a uns nous amics molt especials. T'esperem!

 

Cada diumenge hi haurà noves activitats, així que segueix-nos a les xarxes socials per a estar al dia de tot el que està per venir!