TORNAR

BENVINGUT!

KLP_europe_COVID_banner_HOME_1920x580px_sans_texte

Aquí, la teva seguretat és el primer

Estem feliços de poder tornar-te a veure!


A partir del 8 de juny i entre les 10 h i les 22 h podrem tornar-te a veure i tornar a omplir les teves visites d’experiències inoblidables.

I com no podia ser d’una altra manera, som aquí per ajudar-te. Ara mateix, la teva seguretat és la nostra preocupació principal. Perquè la teva compra sigui el més segura possible, et recordem les mesures de seguretat principals, sempre seguint els consells de les autoritats sanitàries. Entre tots podem fer-ho millor!

El nostre aforament estarà limitat segons la normativa publicada al BOE per garantir les distàncies. Els nostres treballadors s’encarregaran de complir-ho, però necessitarem la teva ajuda per aconseguir-ho. 

Tindrem un control d’accessos que ens permeti guardar les distàncies recomanades. L’entrada i la sortida al centre es faran per:

Entrada al costat del “photocall” del Maremagnum
Entrada al costat de la plaça Odissea

Disposaràs de punts d’higienització amb gel hidroalcohòlic a les zones d’accés i a les zones comunes.

Recorda’t de mantenir les distàncies de seguretat, sempre 2 metres. 

Disposarem d’unes línies de guiat i marques de distància de seguretat perquè complir-les sigui d’allò més fàcil.

Mantindrem tasques de neteja intensa. Desinfectarem els espais i els elements més sensibles, com ara els botons dels ascensors, els passamans i les manetes.

Tot el personal del centre farà ús del material sanitari de protecció. Recorda’t de fer servir el teu: porta mascareta, però continua somrient. Si en necessites, podràs comprar mascaretes a les nostres màquines de venda automàtica que trobaràs a tots els accessos del centre comercial.  

És molta informació, però no et preocupis, el nostre protocol de prevenció estarà visible per a tots vosaltres i per al personal del Centre Comercial.

Si vols saber els horaris de les nostres botigues i restaurants, consulta’ls-els directament per evitar viatges innecessaris; en trobaràs els telèfons a l’apartat Botigues i Restaurants del nostre web.