TORNAR

Arriba el Downtown Market!

Arriba el Downtown Market!

El 5 i 6 de juny a Maremagnum

A Maremagnum ens encanta que visquis moments únics i inoblidables al nostre centre comercial. Per això, estem treballant en la nova edició del Downtown Market el cap de setmana del 5 i 6 de juny de 12 a 21h. Moda, gastronomia i oci infantil per a gaudir d'un pla insuperable a l'aire lliure i al costat de la mar.Què podràs trobar a Maremagnum aquest cap de setmana?

Zona de market amb estands de marques artesanals i locals.

Donem visibilitat a marques locals perquè puguis gaudir de 2 dies de shopping en botigues de proximitat que estem totalment segurs que t'encantaran.

Quines marques podràs trobar?  Marques com B the baby, Balansi, By Ariadna, Penja't la màscara, ed’o Olive Oil, Kokedamus, Lace&Cotó, Let’s Cook, MUM bcn, Vafancool i Kazartt.Zona de food trucks

Prepararem una zona amb les millors food trucks perquè recuperis energia amb una gran varietat d'opcions gastronòmiques.

Quines opcions trobaràs?  Food trucks com La Spritzeria, La Milonguita, We love Àsia, The craftsman.


Activitat infantil

No ens oblidem dels més petits! Amb motiu del dia mundial del medi ambient, es realitzarà un taller d'hort urbà perquè tots aprenguin a conrear a casa. Regalarem un kit plantable per família. El taller serà impartit per Belong to Sea, empresa que promou accions i esdeveniments sostenibles.

Aquesta activitat es realitzarà tant dissabte com diumenge de 12 a 14h i de 17 a 20h. 


Maremagnum ha elaborat un protocol de seguretat i prevenció a causa del Covid-19 amb l'objectiu de celebrar el Downtown Market Maremagnum amb les màximes garanties de seguretat per a treballadors, organitzadors, expositors, visitants i proveïdors.


1. Esdeveniment en espai a l'aire lliure mantenint la distància de seguretat
2. Ús de Màscara
3. Punts d'higienització
4. Desinfecció i neteja

Downtown Market Barcelona de Maremagnum és una cita única que no pots deixar escapar! T'esperem el cap de setmana del 5 i 6 de juny de 12 a 21h perquè visquis un cap de setmana inoblidables!