Downtown market

Downtown market Barcelona

Aquesta tardor torna el Downtown Market a Barcelona

Ja ho tenim tot preparat per tornar a gaudir del Downtown Market Barcelona! El pròxim cap de setmana del 13 i 14 de novembre, a Maremagnum, podràs gaudir de música en directe, moda, gastronomia, oci infantil i molt més.

Tot això al costat de la mar i reivindicant la protecció del planeta de la mà de Belong to Sea.

Música, moda, gastronomia i oci
El 13 i 14 de novembre veuen a viure una experiència diferent a Maremagnum. A més de tots els serveis que t'oferim cada dia, podràs descobrir noves marques de moda locals, degustar diferents opcions gastronòmiques, gaudir de música en directe i compartir amb els teus nens moments únics als nostres tallers infantils.

Shopping
A la plaça exterior de Maremagnum podràs descobrir a joves dissenyadors com Majari, Hueso Colorado, Melwe Brand, Marola, Culette, Laura M'o Mandarine.

Gastronomia
Podràs recuperar energies degustant els deliciosos plats dels diferents foodtrucks com Sabor a Pirineus o Divina Croqueta.

Música
Apostem per la música en directe de la mà de Sergi DJ Shine (dissabte de 18.30 a 20:30h), Dufy Submarina (diumenge de 17.30 a 18:30h) i d'Ismael González (de 19 a 20h.)

Activitats infantils
Els petits i petites de la casa podran divertir-se tant el dissabte com el diumenge de 12 a 14h i de 15.30 a 20h amb diferents tallers com “Juga reciclant plàstic”, “Màscares i quadres tardorencs” i “Manualitats amb cartó”.

Per un mar amb més vida
Continuem treballant de la mà de Belong to Sea per conscienciar sobre la importància de reciclar i cuidar els nostres mars. Per això, durant el cap de setmana, qui porti residus de plàstic podrà intercanviar-los per aliments de proximitat i articles compromesos amb el medi ambient.

I per a tancar el cercle de l'acció, els ingressos obtinguts a partir del reciclatge dels residus recol·lectats es destinaran a projectes d'impacte positiu al barri de la Barceloneta.