TORNAR
MG1

MAREMAGNUM INVERTIRÀ EN EL REPOSICIONAMENT DEL CENTRE COMERCIAL

INVERTIM A MAREMÀGNUM PER A CONSOLIDAR-NOS COM EL MILLOR DESTÍ COMERCIAL, GASTRONÒMIC I D'OCI ENFRONT DEL MAR

A Maremagnum treballem cada dia per donar-te el millor de nosaltres. Per això estem invertint en remodelar i reposicionar les nostres instal·lacions per consolidar-nos com el centre comercial de referència, tant per a Barcelona com per a tu.

 

Actualment estem renovant la terrassa del nostre edifici per allotjar el nou Time Out Market Barcelona. El primer mercat gastronòmic i cultural d'aquest tipus a Espanya i el segon d'Europa, que aplegarà el millor de la ciutat sota un mateix sostre. Això ens permetrà oferir una experiència única en un emplaçament extraordinari que combina lleure i gastronomia davant del mar.

 

En aquest espai trobareu nombrosos xefs locals, 1 restaurant de servei complet, 4 bars (2 d'ells a l'aire lliure) i 1 sala a l'aire lliure. També serà un lloc on podràs gaudir amb els teus de la cultura i del talent local, amb esdeveniments i actuacions en directe.

 

Un projecte 100% Sostenible

 

Per dur a terme aquest gran projecte, hem comptat amb l’ajuda de Construcía. Una empresa compromesa amb la sostenibilitat i que, gràcies als seus projectes sempre respectuosos amb el medi ambient, ens ajudarà a reciclar el 100% dels vidres i reduir fins al 80% dels residus produïts.

 

A dia d'avui, hem generat 558 tones de residus i gairebé la meitat només de material petri! Però, gràcies als nostres gestors, tots aquests residus han estat tractats per complir el nostre compromís amb la societat i el medi ambient.

 


Creativitat sostenible

 

A més, juntament amb l'empresa Taruga, decorem l'interior del nostre centre amb pintures ecològiques que no només respecten el medi ambient, sinó que també tenen el certificat A+ que redueix al mínim el risc de toxicitat per inhalació.

A més, per a totes les comunicacions que realitzem, comptem amb proveïdors tan compromesos amb el medi ambient com nosaltres. Per això treballem amb HP, que dissenya una sostenibilitat integral d'impressió de cartells de gran format, des d'impressores ideades per minimitzar l'impacte mediambiental de la impressió al llarg de la fabricació, ús i eliminació de residus, fins al desenvolupament i la obtenció de substrats sostenibles.

 

Per això, des de fa més de 6 anys, tenim un ferm compromís i aliança amb la marca HP amb què renovem i mantenim tota la maquinària d'impressió, obtenint la màxima unió en 3 pilars fonamentals per prestar-te a tu i tots els nostres clients: Qualitat -Productivitat-Sostenibilita