TORNAR
MG1

MAREMAGNUM INVERTIRÀ 15 MILIONS D'EUROS EN EL REPOSICIONAMENT DEL CENTRE COMERCIAL

Maremagnum, inicia un nou projecte de remodelació que albergarà a la terrassa de l'edifici al Time Out Market Barcelona, el mercat gastronòmic i cultural que reuneix el millor de la ciutat sota un mateix sostre.

D'acord amb la seva estrategia, Maremagnum, anuncia la inversió de 15 milions d'euros per a remodelar i reposicionar el seu centre de referència de la ciutat comtal.

L'acord amb Time Out Market, mitjançant el qual Maremagnum albergarà a partir de 2024 un gran mercat gastronòmic i cultural a la terrassa de l'edifici, és un primer pas cap al reposicionament del centre que reunirà el millor de l'oferta comercial actual d'oci i gastronomia davant del mar.

L'espai acollirà una cuidada selecció de 14 xefs locals, un restaurant de servei complet, una sala a l'aire lliure i quatre bars, dos d'ells a l'aire lliure que permetran gaudir de les vistes a la mar que tant caracteritzen a Maremagnum. També serà un lloc per a gaudir de la cultura i del talent local, amb esdeveniments i actuacions en directe.

Així mateix, s'instal·laran noves marques que enriquiran l'oferta comercial i l'atractiu del centre. El centre col·labora estretament amb el Port de Barcelona i el municipi en l'adequació de la zona on se situaven els cinemes. Aquest emplaçament s'utilitzarà per als equips de la Copa Amèrica, un dels esdeveniments més importants que acollirà la ciutat de Barcelona en 2024.

L'obra la durà a terme Construcia, empresa compromesa amb la sostenibilitat i que basa els seus projectes en l'econòmica circular.