BelongToSea-home-cat

Ens sumem a la campanya "Per un mar amb més vida"

Sabies que cada any arriben 8 milions de tones d'escombraries als mars i oceans? La preocupació pel canvi climàtic cada vegada és més real entre els ciutadans, per això creiem que és tan important fomentar la reducció en el consum de plàstics i una bona gestió dels residus.

Belong to Sea, Maremagnum, Veritas i MB92 hem unit forces per conscienciar sobre la importància de cuidar el nostre mar amb la campanya “Per una mar amb més vida”.De què tracta la campanya “Per una mar amb més vida”?

L'objectiu d'aquest projecte és ensenyar i conscienciar als ciutadans de Barcelona sobre la importància de reciclar a la llar. En els esdeveniments de Per una mar amb més vida (i menys plàstics), reciclar té premi. El funcionament i dinàmica és molt fàcil: cada mes hi haurà una temàtica de residu, els assistents porten residus reciclables (plàstic, llaunes d'alumini, cartó, vidre o deixalles electròniques) que són identificats i pesats; aquests són canviats per aliments de proximitat i articles compromesos amb el medi ambient. Finalment, tots els residus són degudament classificats i transportats fins a la planta de reciclatge corresponent, els ingressos generats seran reinvertits en projectes d'impacte positiu pel barri.

El primer esdeveniment tindrà lloc a Maremagnum Shopping Center, el diumenge 3 d'octubre de 16.00 a 20.00 h., i permetrà intercanviar residus per productes (fins a acabar existències) a més de poder participar en activitats familiars.

Belong to Sea

És una startup barcelonina que desenvolupa activitats per promoure la sosteniIntebilidad i ha posat en marxa el projecte Per una mar amb més vida que tindrà lloc una vegada al mes, per diferents barris de Barcelona. Pretén ensenyar tot el que es pot aconseguir a partir dels residus que es generen a les nostres llars. A partir de la seva reutilització, el seu reciclatge i oferint també les alternatives més sostenibles per substituir aquells residus més contaminants o difícils de reciclar.

T'esperem el proper 3 d'octubre per fer dels nostres mars i el nostre planeta un lloc millor!