BENVINGUT TIME OUT MARKET!

A partir del 5 de juliol Time out market Barcelona obre les portes a Maremagnum. Més de 5.000 m2 oberts 364 dies cada any des de les 10 del matí fins a mitjanit.


Aquest paradís foodie que ja té seus a Lisboa, Miami i Nova York, s'instal·la a Maremagnum perquè puguis trobar en un mateix lloc les millors cuines de Barcelona, anomenades cocteleries i un dels millors cafès de la ciutat.


Els millors xefs de Barcelona en un mateix lloc

Entre les 15 cuines podràs tastar destaca la del xef amb 2 estrelles Michelin Jordi Artal, la cuina del qual es caracteritza per plats que tenen com a protagonistes la cuina de proximitat i de temporada.


També podràs gaudir dels plats de Fran López (2 estrelles Michelin), Xuba Tacos (del xef Antonio Sáez, també amb 2 estrelles), RiasKru (mariscs), Bar Nuri (tapes), Casa Guinart (cuina catalana), Balmesina (pizza) ), La Real Hamburgueseria, Monster Sushi, Darvaza (graella), Can Ros Barceloneta (arròs) i Casa Amàlia (cuina catalana tradicional).


Altres especialitats

A més de la cuina, Time Out Market Barcelona comptarà amb Colmado Múrria, que obrirà a Maremagnum la seva segona botiga en 126 anys. Els amants de la cocteleria podran gaudir Paradiso, la cocteleria del bartender Giacomo Giannotti, nomenada millor cocteleria el 2022.


I per a plans més relaxats, al market també es podrà gaudir d'un dels millors cafès de la ciutat, el que torren, combinen i serveixen al Cafè d'Índies i de la xocolateria Bubó.


Molt més que restauració

Perquè l'experiència sigui completa, a l'espai també podreu gaudir d'actuacions d'artistes locals. Els dijous a la nit l'espectacle anirà a càrrec de Drag Queen Sarah Brown i DJ Hall ens amenitzarà amb la seva música els dissabtes a la nit.


També hi haurà activitats més relaxades per a tota la família organitzades per Just for your Kids i que es duran a terme cada matí els dissabtes i diumenges.


Us esperem


📅 5 de juliol a les 12:00h


📍 Maremagnum, segona planta


📲Descarrega la App “Maremagnum & Yo” y accedeix a tots els nostres avantatges.