Survival

Viu el Halloween més terrorífic a Maremagnum

El 30 d'octubre Maremagnum es converteix en el Survival Zombi més gran de Barcelona


El proper 30 d'octubre podràs viure una autèntic esdeveniment immersiu i terrorífic a Maremagnum. 500 persones hauran de sobreviure a una invasió zombi que durarà més de 4 hores.

Durant més de quatre hores Maremàgnum es convertirà en l'escenari d'un joc de rol en viu en el qual els participants podran viure la seva pròpia pel·lícula de terror, en aquest cas del subgènere zombis.

Per participar és necessari ser membre de Maremagnum&YO, la nova app de descomptes i experiències exclusives de Maremagnum. Només cal registrar-se a través d'aquesta aplicació a partir del 20 d'octubre.

Quan és l'esdeveniment?
El pròxim 30 d'octubre a les 22.00h i té una durada de 4 hores, però pots abandonar quan estiguis cansat.

Com m'apunto?
Descarrega't l'APP Maremagnum&YO, registra't i reserva la teva entrada a partir del 20 d'octubre. L'aforament és limitat!

Google Play AppleStore

Quines són les regles de Survival Zombi?
Els jugadors portaran una polsera i una peça identificativa lliurades per l'organització. Els colors són els següents: verd per a supervivents, vermell per als zombis, groc per al personal de l'esdeveniment, que poden ser zombis, supervivents, seguretat…, i blava per a premsa i observadors amb els quals no has de ni és necessari interactuar.

L'objectiu del joc és aguantar el màxim temps possible sense que els zombis acabin amb tu mentre resols les pistes i puzles proposats per l'organització. No has d'amagar-te i esperar que passi la nit, sinó moure't, i molt. Has de buscar pistes que podràs seguir en un mapa (no és mala idea que us feu un mapa a casa o que exploreu la zona dies abans per conèixer-la si podeu), via radio, twitter o Facebook, a través del mòbil, o pistes verbals que els actors et donaran si interactues amb ells a les escenes preparades.

El més mínim contacte amb qualsevol dels zombis t'elimina del joc com a supervivent. Arribats a aquest punt pots abandonar el joc o unir-te al bàndol zombi passant per la zona de maquillatge. De fet, la realitat és que gairebé tots us convertireu en zombis tard o d'hora, el repte més difícil a l'esdeveniment és estar a l'altura quan arribi el moment de morir.

Quan sigueu zombis us unireu a una horda, comandada per monitors amb experiència que us guiaran a la recerca de menjar: la resta de supervivents. No podreu córrer, però el vostre número i el cansament dels supervivents us donarà avantatge i tard o d'hora, podreu acabar amb tots ells. Ser zombi és extremadament divertit: espantar a la gent, ficar-te en el paper d'un mort vivent, vagar per tot el Centre Comercial Maremagnum a la nit arrossegant-te i gemegant no té preu i és una experiència única.

Quins són els requisits per a participar?
L'edat mínima per jugar són 10 anys i fins als 13, a més de l'autorització signada pels seus pares o tutors legals i la fotocòpia del DNI de qui el signa, hauran d'anar acompanyats d'un major d'edat que es faci responsable i l'acompanyi durant tot l'esdeveniment. Entre els 14 i 17 anys, serà suficient amb l'autorització signada pels seus pares o tutors legals al costat d'una fotocòpia del DNI de l'adult que signatura.

Descarrega aquí l'autorització per a menors d'edat. 

T'esperem el pròxim 30 d'octubre per a viure el Survival Zombi més gran de Barcelona! Seràs capaç de sobreviure?